Usluge

DOSelektro - usluge

Siguran Izvor

DOS ELEKTRO” sa svojim tehničkim timom  može u potpunosti odgovoriti na izazove u  realizaciju kompletnih elektroinstalacionih radova jake i slabe struje na svim objektima bez obzira na kompleksnost samog projekta.

Za izvođenje elektro radova posjedujemo:

Licencu koje izdaje Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju i to : dijela elektrofaze, instalacije jake struje i elektroenergetskih postojenja (Velika licenca)

U izvođenju elektroinstalacija naročitu pozornost posvećujemo kvaliteti radova te primjeni novih tehničkih dostignuća u skladu sa svim domaćim i stranim tehničkim propisima. Kao potvrda kvalitete u izradi certificirani smo po ISO 9001:2008.

Od ostalih usluga izdvajamo:

Video nadzor

Izrada gromobranskih instalacija

Izrada instalacija slabe struje

Montaža elektroagregata i puštanje u pogon

Consulting u elektrotehnici

Montaža trafostanica

DOSelektro - Agregati

Vaš siguran izvor!

Naša firma Vam može ponuditi isporuku, montažu, puštanje u pogon obuku operatera servis u garantnom i vangarantnom roku za sve agregate. Tehnički tim pored standardne agregatske automatike nudi Vam ugradnju i posebne automatike sa komponentama za Kao OEM partner (Original Equipment Manufacturer) u mogućnosti smo ispuniti sve specifične zahtjeve kupaca obezbjeđujući pri tome originalne komponente brendiranih proizvođača.

U proizvodnom programu su jedinice snage od 1-3000 kVA proizvođača: Raspolažemo sa lagerom rezervnih dijelova u Banja Luci, tako da sve zadatke obavljamo brzo i stručno. Pošto smo svjesni Vaše potrebe za sigurnim rezervnim napajanjem, naši tehničari iz tima za intervencije Vam stoje na raspolaganju 24 sata

DOSelektro - ormari

Razvodne ormare izrađujemo prema vašim potrebama. Svi ormari su u skladi sa aktuelnim domaćim i svjetskim normama. U ponudi imamo sljedeće razvode ormare:

DOSelektro reference

Ponosni smo na sve naše projekte. Ovde ćete naći mali izbor naših agregata i ups uređaja.

DOSelektro
UPS uređaji

Uvažavajući potrebu neprekidnog napajanja, a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu “DOS ELEKTRO” u montaži i održavanju UPS uređaja , u mogućnosti smo da Vam ponudimo Necron uređaje za neprekidno napajanje.

Necron je jedan od najvećih proizvođača sistema

Za neprekidno nаpаjаnje (Uninterruptible Power Supplies – UPS) i Zaštite pasivnih sistema (Standby Power Systems) u Turskoj, Necron je istinski lider u Evropi u proizvodnji UPS sistema za naprekidno napajanje. U skladu sa devizom “Energija koja ne prestaje” Necron uređaji i sistemi odlikuju se izuzetnim tehničkim karakteristikama. Paletu proizvoda čine uređaji snaga od 400VA pa sve do 6.4MVA, kao i sva prateća oprema, transfer switch uređaji, komunikacione kartice, senzori, softveri za kompletan nadzor i kontrolu UPS sistema.

Line interactive

Online

Industrijski

Modularni

Vaš siguran izbor!