• preko 25 godina tradicije

Preko 25 godina iskustva u struci

“DOS ELEKTRO” osnovan je davne 1993. godine kao “Elektrometal Knin”, a od 1998.godine posluje pod sadašnjim nazivom. Sjedište firme je u Banja Luci, a svoje usluge pružamo širom Bosne i Hercegovine.

Najviši prioritet firme je zadovoljan kupac, odnosno korisnik naših usluga. Poslovna strategija zasnovana je na visokom kvalitetu  i širokom asortimanu proizvoda, pruženih usluga i dostupnosti. Činjenica da su kupci prepoznali posvećenost njihovim potrebama, dala nam je mogućnost da postanemo dugogodišnji partneri sa kojima zajedno gradimo sigurnu budućnost na tržištu.
Zadovoljiti potrebe kupaca i korisnika naših usluga znači ponuditi takva tehnička rješenja koja nude najoptimalniji odnos cijene i kvaliteta u oblasti elektrotehnike.

Od samog početka svog poslovanja u “DOS ELEKTRO” poštujemo postavljenje svjetske norme uz korektne partnerske odnose kako sa dobavljačima tako i sa kupcima odnosno korisnicima naših usluga. Mi želimo i možemo više zajedno sa vama. Zbog toga smo otvoreni za nove prijedloge, projekte i sugestije.

70

isporučenih agregata

250

Puštenih u pogon UPS uređaja

30

industrijskih objekata

126

Stambenih objekata

Reference