DOSelektro - Siguran izvor

Pusti video

DOSelektro,
Preko 30 godina iskustva u struci

Najviši prioritet firme je zadovoljan kupac, odnosno korisnik naših usluga. Poslovna strategija zasnovana je na visokom kvalitetu  i širokom asortimanu proizvoda, pruženih usluga i dostupnosti. Činjenica da su kupci prepoznali posvećenost njihovim potrebama, dala nam je mogućnost da postanemo dugogodišnji partneri sa kojima zajedno gradimo sigurnu budućnost na tržištu.
Zadovoljiti potrebe kupaca i korisnika naših usluga znači ponuditi takva tehnička rješenja koja nude najoptimalniji odnos cijene i kvaliteta u oblasti elektrotehnike.

100+

Isporučenih agregata

30+

Industrijski objekata

250+

Puštenih u pogon UPS uređaja

150+

Stambenih objekata

Elektroinstalacije

Posjedujemo licencu koje izdaje Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju i to: dijela elektrofaze, instalacije jake struje i elektroenergetskih postojenja.

U izvođenju elektroinstalacija naročitu pažnju posvećujemo kvaliteti radova te primjeni novih tehničkih dostignuća u skladu sa svim domaćim i stranim tehničkim propisima. Medju vodećim smo firmama u SMART instalacijama sa preko 150 projektovanih i preko 50 izvedenih jedinica.

Isporuka i montaža razvodnih ormara

Izrada gromobranskih instalacija

Izrada instalacija slabe struje

Nabavka, isporuka, puštanje u pogon i održavanje agregata i UPS uređaja

Punjač za električne automobile

Pametne instalacije, smart sistemi, pametne kuće

Consulting u elektrotehnici

Montaža trafostanica

Elektro agregati

Vaš siguran izvor!

Naša firma Vam može ponuditi isporuku, montažu, puštanje u pogon, obuku operatera, servis u garantnom i vangarantnom roku za sve tipove agregata.
Kao OEM partner (Original Equipment Manufacturer) u mogućnosti smo ispuniti sve specifične zahtjeve kupaca obezbjeđujući pri tome originalne komponente brendiranih proizvođača.

U prodajnom programu su jedinice snage od 1-3000 kVA. Raspolažemo sa lagerom rezervnih dijelova u Banja Luci, tako da sve zadatke obavljamo brzo i stručno. Pošto smo svjesni Vaše potrebe za sigurnim rezervnim napajanjem, naši tehničari iz tima za intervencije Vam stoje na raspolaganju 24 sata.

Elektro ormari

Razvodne ormare izrađujemo prema vašim potrebama. Svi ormari su u skladi sa aktuelnim domaćim i svjetskim normama. U ponudi imamo sljedeće razvode ormare:

DOSelektro
UPS uređaji

Uvažavajući potrebu neprekidnog napajanja, a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu “DOS ELEKTRO” u montaži i održavanju UPS uređaja , u mogućnosti smo da Vam ponudimo Necron uređaje za neprekidno napajanje.

Necron je jedan od najvećih proizvođača UPS i SPS sistema

 u Turskoj, Necron je istinski lider u Evropi u proizvodnji UPS sistema za naprekidno napajanje. U skladu sa devizom “Energija koja ne prestaje” Necron uređaji i sistemi odlikuju se izuzetnim tehničkim karakteristikama. Paletu proizvoda čine uređaji snaga od 400VA pa sve do 6.4MVA, kao i sva prateća oprema, transfer switch uređaji, komunikacione kartice, senzori, softveri za kompletan nadzor i kontrolu UPS sistema.

Naši kupci

Reference

Ponosni smo na sve naše projekte. Ovde ćete naći mali izbor naših zavrsenih projekata

Addiko Banka Banja Luka
Izvođenje elektroradova u okviru izgradnje poslovnih objekata
Pogledaj više
Metalex Derviši
Elektroradovi u okviru izgradnje poslovnog objekat TC Metalex- Derviši
Pogledaj više
Raskrsnica Ramići - Dragočaj
Izgradnja raskrsnice Ramići - Dragočaj na izlazu iz Banja Luke
Pogledaj više
Rudnik i TE stanari
Izvođenje elektro-instalaterskih radova (jaka struja) na izgradnji upravne zgrade i restorana za potrebe TE “Stanari” (ugovor broj 391/15)
Pogledaj više
KC Banski Dvor Banja Luka
Izvođenje-radova grombranska instalacija na objeku Kulturni centar Banski dvor u Banja Luci
Pogledaj više
Previous
Next

Vaš siguran izvor!